Branding // webdesign

Suiderlicht

Therese Suidman coacht vanuit Suiderlicht individuen en teams met hun ontwikkelvragen. Met volle aandacht versterkt ze de passie, kracht en wijsheid van anderen, zodat ze steeds meer flow en geluk in hun leven gaan ervaren.

Extra Saus realiseerde een huisstijl die het enthousiasme en de positiviteit van Suiderlicht perfect weergeeft. Het beeldmerk is ontstaan uit Therese’s sterke connectie met de zee en het ‘stralen’ van licht. Na het ontwerpen van een huisstijl heeft Extra Saus deze doorvertaald naar een WordPress website en advies gegeven in het gebruik van tekst en fotografie.

Suiderlicht OVER ONZE SAMENWERKING

“Zo knap hoe Marije en Mel uit alle informatie die ik met ze deelde precies de juiste sfeer wisten te vangen met die kleuren en huisstijl die bij mij passen. Ook het ontwerp van een logo… zo knap! Echt precies goed!  Daarnaast was er ook ruimte voor feedback op mijn teksten en advies voor fotografie.  Ik kan het werken met Extra Saus van harte aanbevelen. En naast de professionaliteit die ze bieden zijn het ook nog eens ontzettend leuke vrouwen waarmee het zeer prettig samenwerken is!”