We love creating
your story.

Extra Saus is een jonge creative studio gespecialiseerd in de mode-, beauty- en lifestylebranche. Vanuit passie creëren we huisstijlen, websites en pakkende teksten. Met gevoel voor beeld en oog voor detail, maken we ontwerpen die stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen. Eigenlijk zegt onze naam het al: een extra sausje. Of je nu bezig bent met het starten van een eigen onderneming of toe bent aan vernieuwing: samen denken we ieder project tot in de puntjes uit.

Over ons

Wij zijn Marije en Mel, de creatievelingen achter Extra Saus. Al heel lang delen we de droom een eigen onderneming te starten. We wisten dat we een goed team zouden zijn, een soort yin en yang op de werkvloer. In de zomer van 2020 ontstond het idee voor een creatieve studio op de fiets in Noordwijk. We waren aan het speculeren over een goed concept en ineens viel onze naam: Extra Saus. Gek genoeg, hebben we geen moment meer nagedacht over een andere naam. Het was voor ons gewoon een ‘go’ om te beginnen.

Naast onze kennis door de studies Ruimtelijke Vormgeving en Creative Business hebben we een sterk gevoel voor beeld. We kunnen samen urenlang ideeën bedenken en visualiseren. Realistisch of niet, we durven groots te denken en geloven dat hierdoor alles mogelijk is. 

 

Marije

…wordt ‘extra’ blij van ondernemers met een visie die helemaal bij Extra Saus past.

“Het leukste vind ik wanneer iemand zo enthousiast over zijn onderneming vertelt, dat deze al tijdens de kennismaking gaat leven. Er komen meteen allerlei ideeën in mijn hoofd, waardoor ik niet kan wachten om te beginnen.”

Mel

…wordt ‘extra’ blij van mensen met een aanstekelijk enthousiasme voor hun bedrijf, waarbij de liefde en ambitie er vanaf straalt.

“Het toffe aan een eigen bedrijf runnen vind ik het proces van A tot Z. Van het sparren met ondernemers tot het bouwen aan een resultaat waarop ze hoopten.”