Extra Saus Diensten

ONZE DIENSTEN

Droom je van een nieuwe branding en website?

Droom je van een
nieuwe branding en website?

Bij Extra Saus werken we iedere dag met liefde aan de visuele presentatie van je onderneming. Dit uit zich in branding & concept, grafische vormgeving, webdesign en copywriting. Welke samenwerking we ook aangaan, een persoonlijke en transparante aanpak staat altijd voorop.

BRANDING & CONCEPT // COPYWRITING // WEBDESIGN // GRAFISCH ONTWERP

BRANDING & CONCEPT

Een sterk verhaal is essentieel voor een professionele start van je onderneming, zowel conceptueel als visueel. Bij Extra Saus gaan we op zoek naar de kern van jouw onderneming: wat is je verhaal en wat zijn je doelen en dromen? We vormen al je ideeën tot een passend concept en een unieke branding. En deze branding omvat alles wat de maken heeft met de uitstraling van je onderneming, van een uitgebreid kleurenplan tot een logo.

Iedere samenwerking is uniek, daarom werken we meestal op maat. Om een beeld te geven van wat wij voor je kunnen betekenen, hebben we drie pakketten samengesteld. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

No better start

+- 6 WEKEN

Een sterke en professionele start voor je onderneming of toe aan een rebranding? Met dit pakket creëren we de perfecte basis met een branding waar je hart sneller van gaat kloppen. We beginnen bij de kern van je onderneming en bouwen daar omheen een uniek concept.

BRAND MOODBOARD // DOELGROEP OMSCHRIJVING // LOGO // SUBLOGO // BEELDMERK // KLEURENPLAN // TYPOGRAFIE

Go social

+- 8 WEKEN

Wil je online opvallen? Met dit pakket leveren we een volledige branding en vertalen we deze door naar templates voor social media in een programma naar wens. We bepalen samen een strategie, zodat jouw content relevant is voor de doelgroep. Op maat gemaakte templates zorgen voor een consequente, professionele & vooral good looking feed. 

no better start + social media templates

All the way

+- 10 WEKEN

Ben je klaar om het hart te winnen van je droomklant? We stomen jouw onderneming helemaal klaar om de markt op te gaan. Van losse ideeën tot een passend concept: we brengen jouw onderneming tot leven met een branding, social media plan en outstanding website op maat. 

No better start + go social + outstanding website
220408-124739-EXTRASAUS-THEPLACETOBIBI-8229-LR (1)

COPYWRITING

Een helder verhaal is dé kers op de taart. Maar wat ga je vertellen aan de doelgroep? En hoe gebruik je de juiste woorden? Samen gaan we op zoek naar de kern van je onderneming en een passende schrijfstijl. We schrijven op creatieve wijze teksten voor je website, social media en drukwerk.

Webdesign

Je website is hét online visitekaartje van je onderneming. Het liefst een website waar je onderneming visueel tot leven komt en je op de juiste manier communiceert met de doelgroep. Om online hetzelfde krachtige verhaal te vertellen als op papier, vertalen wij al je wensen naar een passend design. We realiseren het design zelf in Showit of werken samen met een professionele websitebouwer. 

Hoe gaan we te werk?

In een creatieve brainstormsessie brengen we al jouw ideeën samen tot een concreet plan. We bepalen hierin het aantal pagina’s, de inhoud en de uitstraling van je website. Wij ontwerpen een gebruiksvriendelijke website die zowel op mobiel, tablet en desktop goed zichtbaar is. Daarna brengen we dit plan tot leven in een design tool waarin we samenwerken met onze vaste websitebouwer. Hij is verantwoordelijk voor het technische aspect. Afhankelijk van jouw wens, kunnen wij de website ook zelf realiseren in Showit, een gebruiksvriendelijke website builder.  

Grafische vormgeving

DRUKWERK

Visitekaartje // Cadeaubon // Briefpapier // Flyer // Poster // Banner
// Menukaart // Verpakking // Productetiket // Signing // Magazine
Visitekaartje // Cadeaubon // Briefpapier // Flyer // Poster // Banner // Menukaart // Verpakking // Productetiket // Signing // Magazine

Socials

Instagram feed templates // Instagram story templates
// Instagram highlight iconen // Facebook en LinkedIn banner
Instagram feed templates // Instagram story templates // Instagram highlight iconen // Facebook en LinkedIn banner

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Zin om samen te werken?
Dit kun je bij ons verwachten
Get to know

We zijn nieuwsgierig naar jou en je verhaal. Tijdens een kennismaking luisteren we naar al je ideeën en de visie achter je onderneming. Dit mag online of in het echt en is geheel vrijblijvend.

Heb je een goed gevoel bij ons en kunnen wij jou helpen? Dan stellen we op basis van jouw wensen een offerte en projectplan voor je op.

Let's create

The fun part! Wanneer het projectplan rond is, brengen we jouw onderneming stap voor stap tot leven.  

We betrekken je van begin tot eind bij het creatieve proces. Schroom niet om zeggen wat je vindt, het is tenslotte nét zo jouw project als het onze. We werken samen aan een resultaat om van te dromen. 

Ready to rock

Blij met het eindresultaat? We leveren alles in meerdere bestandsformaten bij je aan. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om de ontwerpen op de juiste manier te implementeren en met de wereld te delen. 

Ook na de samenwerking blijven we betrokken. Heb ergens hulp bij nodig of wil je gewoon even sparren? Je mag altijd contact met ons opnemen.